free html templates



Oameni normali cu multă pasiune pentru gătit

După muncă şi în weekend ne dedicăm trup şi suflet artei culinare. Ne place să gătim pentru noi şi pentru alţii, dar şi să răspândim dragostea pentru bucătărie.

Salut! Eu sunt Ionuţ. Gătesc de peste 10 ani, iar pasiunea mea pentru gătit a început de mic. Am avut ocazia să lucrez în câteva restaurante de prestigiu, precum Frederikshøj, Varna şi Marchal de la Hotel d'Angleterre. Deşi am lucrat ca spălător de vase şi o perioadă scurtă pe final ca ajutor de bucătar, am învăţat că în bucătărie trebuie să fii organizat, mâncarea bună vine din ingrediente de calitate şi trebuie gătită într-un mediu curat, iar viteza face diferenţa. Toţi prietenii mei mi-au spus că ar trebui să mă fac bucătar şi de aceea am decis să încep această aventură în timpul liber.

Ionuș Mărieș

Doctorand în timpul zile şi pasionat de bucătărie tot timpul.

Salut! Eu sunt Adriana. Mi-am descoperit pasiunea pentru gătit din nevoie, acum vreo 10 ani. Pe lângă perfecţionarea tehnicilor de gătit, pun foarte mare accent pe aspectul estetic (plating, decorul mesei etc.), deoarece consider că ochii sunt cei care mănâncă primii. Îmi place să călătoresc şi să încerc reţete din toate colţurile lumii, iar în ultimii ani am experimentat des bucătăria balcanică, pentru care mi-am dezvoltat o pasiune.

Adriana Wagner

Designer artizan şi traducător în timpul zilei, pasionată de gătit în timpul liber.